Bank hotell
Äventyr

En minisemester till Stockholm och Bank hotel

Vi har just kommit hem från våran minisemester i Stockholm. Vi sov på Bank hotel som låg mitt i stan, nära till affärer och till färjorna som gick till Skansen. Vi sov 2 nätter men vi har ändå hunnit med en hel del, här kan ni läsa om hotellet vi bodde på. Men som man alltid brukar säga när man kommer hem, borta bra men hemma bäst.

Bank hotell för oss barnfamiljer

Jag måste säga att hotellet utstrålar lyx och jag blev lite orolig när vi tog våra första kliv in på hotellet med en 1 åring och en 4 åring. Jag skulle inte påstå att hotellet är anpassat för vagnar och stora otympliga resväskor men personalen gjorde så att man kände sig bekväm och pratade lika mycket med oss vuxna som med barnen. Det finns ju inget värre än när vuxna ignorerar barn som ställer frågor.

Bank hotell
Bank hotell

Frukost på Bank hotell en smakupplevelse

Det bästa med att sova på hotell är helt klart frukosten. Eftersom vi sov på hotellet mitt i veckan och innan de mest populära semesterveckorna så var det väldigt lugnt vid frukosten vilket var väldigt skönt.

Direkt när vi kom in  fick vi välja vilken typ av kaffe vi ville ha. Sedan var det fritt fram att välja vad man ville beställa från menyn. Här kunde man välja på äggröra med bacon, french toast med färskost och marmelad (min favorit) men också chiapudding och lite lyxigare rätter så som pocherat ägg med hollandaisesås. Allt smakade verkligen himmelskt gott och var en riktig smakupplevelse, speciellt för oss småbarnsföräldrar som äter pasta och korv flera gånger i veckan. 

Vill du läsa mer om vår resa till Örebro? kika—-> Här

Bank hotell frukost
frukost bank hotell
Bank hotell

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *