Om mig

Hanna.A

Vill du ha hjälp med marknadsföring?

Jag är utbildad digital marknadskommunikatör och hjälper dig att synas på nätet. 

Jag hjälper dig att ta fram en marknadsföringsplan efter dina behov och önskemål. Genom att kika på konkurrensen och fokusera på din målgrupp kan vi skapa en strategi som gör att ni lyckas digitalt. 

Idag arbetar jag som frilansare och hjälper allt från små till stora företag med marknadsföring i hela Sverige. Jag har haft en mängd olika uppdrag så som marketing automation expert, social media manager och som extra resurs för större marknadsavdelningar som behöver avlastning. 

Läs mer om mina tjänster HÄR 

Hanna Ajaxon

OM MIG

Hur jag hamnade här

Jag heter Hanna och älskar att spendera tid med min familj och att äta pannkakor, på fritiden gillar jag att träna, resa och att fixa med huset.


År 2013 gick jag ut logistikprogrammet och jag har haft stor nytta av min utbildning då jag har arbetat som koordinator på Region Östergötland. Därefter började jag arbeta med både sälj, koordinering och marknadsföring.

Jag insåg snabbt att marknadsföring var det jag ville arbeta med på heltid så därför bestämde jag mig för att gå en tvåårig distansutbildning inom digitalmarknadsföring, väl investerade timmar, fantastiskt roligt!

Det här är lite kort om vem jag är, hoppas vi hörs!