dekorera plank
Trädgård,  Vardag

Dekorera plank i trädgården

Har ni som oss startat en massvis  med trädgårdsprojekt som nu börjar bli klara? I våras köpte vi ett spa-bad och runt det har vi byggt ett plank. Nu har jag dekorerat planket med en ampel, krokar och ljuslyktor. Det blev faktiskt väldigt fint så bilder här nedan

Trädgårdsplank

Vilka sommarblommor passar i soligt läge?

Mot ett plank blir det ofta väldigt varmt på sommaren om solen ligger på. Därför bör man välja rätt blommor för att de ska kunna klara sig. I balkonglådan har jag grundat med lecakulor och sedan med näringsrik jord. Jag brukar köpa jord som innehåller näring så att jag slipper vattna med näring under sommaren. Mina favorit sommarblommor som passar i soligt läge och som jag tycker är fina är

  • Pelargoner
  • Petunia
  • Dahlia
  • Olivträd
sommarblommor i soligt läge
Dekorera plank
plank dekoration

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *