Boställets vedugnsbageri
Utflykter

Boställets vedugnsbageri i Maspelösa en sommarfavorit

Idag vaknade vi upp hela familjen klockan 08:30. Man märker att vi har semester och vi har ändrat om tiderna lite här hemma. Barnen går och lägger sig lite senare och sen sover vi längre och det gör mig absolut inget. Konstigt nog har jag blivit en person på senare dagar som älskar att sova. Jag som alltid var uppe tidigt förr. Efter frukost och sommarlovsmorgon var det dags att planera dagen.

Vi har en hel del vi måste fixa med i trädgården. Plantera om blommor, klippa häcken och rensa ogräs. Men det lät inte lika kul som att åka till Boställets vedugnsbageri i Maspelösa.

Boställets vedugnsbageri
Boställets vedugnsbageri i Maspelösa
Boställets vedugnsbageri i Maspelösa

Boställets vedugnsbageri goda bakverk

Beroende på säsong så har de olika saker att välja på i disken. Jag brukar välja olika saker varje gång jag är där. Jag älskar att testa och smaka nytt medans Viktor alltid tar en kardemumma bulle och våran äldsta son alltid väljer dammsugare. Deras bullar är magiskt goda men också deras bröd. Ibland brukar vi köpa deras frysta bröd för att sedan ta upp det till helgen lite extra lyx! Idag när vi va där och fikade tog jag deras budapestbakelse med jordgubbar och JA den vad god!

Boställets vedugnsbageri i Maspelösa

Bostället ett café för både små och stora

Caféet har blivit en favorit för både oss vuxna och barn. Det finns en lekhörna både inne och ute perfekt! Där inne finns klossar och en lite leklåda medans ute finns det höns att kika på och sen stora lektraktorer som barnen älskar.

Ute finns det gott om skugga eftersom man kan välja om man vill sitta under träden eller om man vill sitta under parasoll

Bostället fik
Fika Maspelsöa
Boställets vedugnsbageri
Bostället
fika Maspelösa

Det här är en riktig sommarpärla som ni bör besöka om ni älskar gott fika. 

Här <— kan ni läsa om Glasbruket i Borensberg som också är en favorit i Östergötland

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *