En glass och ett kvällsdopp i Ljungsbro
Utflykter

En glass och ett kvällsdopp i Ljungsbro

Idag trodde vi att det skulle va strålande sol hela dagen men större delen av dagen bjöd på regn. Därför tog vi det ganska lugnt och stannade inne och spelade Mario kart. Det är ju nästan för kul! På eftermiddagen tog vi en glass och ett kvällsdopp i Ljungsbro. Har du testat Solero glassen? Jag hade glömt hur god den faktiskt var, det blir garanterat fler Solero i sommar!

Lekpark Ljungsbro

I Ljungsbro har de en ganska ny lekpark. Egentligen är den över ett år gammal och är anpassad för äldre barn än våra men de gillar att klättra och att spela fotboll på konstgräsplanen. Här finns det en skatepark som vi absolut måste testa snart. Här brukar det åka massor med barn på kickbike. 

Lekparken eller aktivitetsparken som det egentligen heter ligger precis vid kanalen och för oss är det smidigast att ta cykeln hit. Har finns det också en härlig brygga där man kan sitta och fika på samtidigt sm man sitter och tittar på båtar. 

Lekpark Ljungsbro
Lekpark Ljungsbro
lekpark ljungsbro

Bada i Ljungsbro

Efter lek i lekparken så trampade vi hemåt på cyklarna. Längs vägen hem från Ljungsbro finns det flera små badbryggor som man får använda. Egentligen är det inte jättebra att bada här med småbarn men om man bara ska ta ett dopp så fungerar det utmärkt. 

Det bästa med att bada i kanalen är att vattnet blir ganska varmt fort dock så får man se upp så det inte kommer några båtar. 

Ljungsbro bad

2 Comments

  • Hannas krypin

    Men åh, vad skådar mitt öga. En östgöte precis som jag. Sist jag gick nere vid kanalen var de inte klara med lekplatsen. Måste ta med mig barnen dit. Tack för tipset. Solero har jag inte ätit på många år. Kanske ska testa den nya solero.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *