Loppis vid Bergs slussar
Vardag

Loppis vid Bergs slussar

Idag har vi ett ganska fullspäckat schema. Vi började med frukost framför sommarlovsmorgon därefter dammsugning och sedan gick vi på Loppis vid Bergs slussar. Första loppisen för i år för mig. Jag letade efter större ytterkrukor och en beige eller vit linneduk med det hittade jag inte men jag hittade några mindre korgar i rotting. Vår äldsta son fyndade nog mest. Han köpte en alldeles ny ryggsäck med Ironman och sen några småbilar att leka med. 

Loppis vid Bergs slussar
Loppis vid Bergs slussar

Loppis vid Bergs slussar bjöd på fint väder och mycket folk. Det var väldigt längesedan man var på en marknad/ evenemang så det var härligt att bara gå och titta på folk. Mitt bland alla bilar stod en vagn med Churros, så gott! Självklart stannade vi och köpte en strut och delade på hela familjen. 

Loppis vid Bergs slussar
Loppis vid Bergs slussar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *