Vabb vid inskolning
Vardag

Vabb vid inskolning

För våran del blev det vad redan vid inskolningen.  Vi hann inte ens att skola in Valter fullt ut innan vi var tvungna att stanna hemma för rinnande näsor. nu har han varit förkyld i mer än 1 vecka, hur länge kan det egentligen rinna i en liten 1,5 årings lilla näsa?

Vabba vid inskolning

Som ni ser på bilden går det ingen nöd på honom han chillar runt här hemma och busar så fort han får chansen. Hans favorit bus är att klättra upp på bordet, vad är det med små barn och klättra på bord? Är de för korta för att se omgivningen så de vill få en överblick över rummet? eller vill de testa något farligt? Hur som så går mina dagar åt att skydda vaser, blommor, gardiner och självklart stolar. 

5 tips på aktiviteter under vabb

Att få vara hemma och vabba är ju ändå väldigt mysigt och om barnen bara är förkylda men i övrigt väldigt pigga brukar vi hitta på något. Här har ni mina topp 5 aktiviteter under vabb vid  förkylning

  • Spela sällskapsspel
  • Baka något gott fika eller mellisbröd
  • Åk på picknick
  • Titta på disneyfilmer
  • Ta en tur med bilen och leta efter rådjur/hjortar 

Vi har rotat fram pussel och andra roliga sällskapsspel som vi inte har spelat på jättelänge. Ett bra tips är att fråga dina föräldrar om gamla spel som du själv spelade som liten, då slipper du att köpa nya och de går säkert hem idag också. 

Vi åkte faktiskt till skogen på picknick men för några månader sedan satt vi faktiskt i bagaget och fikade. Ta bilen och hitta någon mysig plats, det viktiga är att få lite miljöombyte.

Imorgon är det äntligen fredag då ska jag jobba men Viktor är hemma med lilla Valter, då hoppas jag att de dammsuger så det blir fint till helgen haha 

vabb aktiviteter

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *