Öka antalet relevanta följare
Marknadsföring

Öka antalet relevanta följare på dina sociala medier

nya följare

Vill du öka antalet följare på dina sina sociala medier? Att öka antalet följare ökar samtidigt din trovärdighet, JA så är det faktiskt. Om du ser ett konto med 10 följare kommer du troligtvis inte börja att följa det kontot eftersom inga andra gör det heller… Att köpa följare är ingen bra idé, du vill ha relevanta följare som engagerar sig i ditt innehåll och som uppskattar ditt konto.

Bli expert på att skapa och vårda relationer på sociala medier

Jag rekommendera att du bör lägga extra mkt krut ibörjan när du startar upp ett nytt konto. Integrera med potentiella kunder/intressanta följare som skulle gynna ditt konto. Du måste ge för att få samma regler gäller även på sociala medier som utanför. Du måste vara en skön typ annars kommer ingen att vilja hänga med dig. Vill du veta varför vissa konton går så bra? Det är för att den personen eller företaget som har kontot är expert på att skapa långsiktiga relationer. Hur gör man då det? Du kommenterar, är social och delar dina följares inlägg, du behöver vara genuint intresserad av dem. Du bör själv alltså aldrig följa konton du inte är intresserad av.

Öka antalet relevanta följare

Följa nya konton och publicera content som din målgrupp vill ha. Fundera på vad vill de läsa om och vad har de för problem som du kan lösa? Tänk såhär: Ditt konto ska bli så intressant att följa så ingen vill missa ett inlägg! Sånt content/ innehåll ska du publicera.

Spara tid genom att ha en bildbank – Ajaxon Consulting

Att arbeta som marknadsförare idag – Ajaxon Consulting

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *